Dodávka

Posuňte své podnikání na novou úroveň díky dodávkám Iveco Daily

Iveco Daily je více než jen užitkové vozidlo. Tato dodávka je navržena tak, aby splňovala náročné požadavky moderního podnikání a zároveň přinášela vysoký komfort spojený s efektivou. S více než čtyřicetiletou historií kontinuálního vývoje nabízí Iveco Daily špičkové technologie a širokou škálu personalizovaných služeb, které z něj činí ideální vůz pro vaše podnikání. Dodávky Iveco Daily – k prodeji i k pronájmu, včetně náhradních dílů a speciálních realizací vám nabídne Strojservis Praha.

Iveco Daily se může pochlubit jednou z nejširších nabídek ve své třídě, co se týče variant karoserií a hmotnostních kategorií. S celkovou hmotností od 3,3 do 7 tun a objemem nákladového prostoru až 19,6 m³ nabízí řešení pro jakýkoli druh podnikání. Ať už potřebujete panelovou, poloprosklenou nebo prosklenou dodávku, Iveco Daily dokáže nabídnut variantu, která přesně splní vaše potřeby.

Těšte se na efektivní provoz a úspora nákladů

Jedním z klíčových benefitů Iveco Daily je jeho ekonomická provozní náročnost. Díky moderním motorům a technologiím, jakými jsou elektronicky řízené turbodmychadlo s proměnlivou geometrií a systém Start & Stop, můžete dosáhnout úspory paliva až 10 %. Další úspory přinášejí prodloužené intervaly výměny oleje a snížené náklady na údržbu, což z Iveco Daily činí nákladově skutečně efektivní volbu.

Užitková auta Iveco Daily nezapomínají ani na pohodlí řidiče

Interiér je navržen s důrazem na ergonomii a nabízí řadu moderních technologií, které zpříjemní každodenní práci. Vylepšené sedadlo, přehledný informační systém a pokročilá konektivita zajišťují, že řidiči budou mít vždy k dispozici všechny potřebné informace a nástroje pro efektivní práci.

Pokročilé služby a podpora jsou samozřejmostí

Iveco Daily nabízí také širokou škálu služeb, které mohou být přizpůsobeny specifickým potřebám každého zákazníka. Služby jako Iveco Assistance Non-Stop zajišťují, že vaše vozidlo bude neustále v provozu, a to díky nepřetržitému servisu a rychlé reakci na případné poruchy. Firma Strojservis Praha s.r.o., autorizovaný zástupce Iveco, nabízí kompletní servisní zázemí, včetně půjčovny dodávek a nákladních vozidel, což je ideální pro krátkodobé potřeby bez nutnosti investice do vlastního vozidla.

Strojservis Praha je spolehlivý partner s dlouholetou tradicí

Společnost Strojservis, založená Karlem Kopeckým v roce 1990, se během své existence stala jedním z nejvýznamnějších obchodních a servisních zástupců Iveco v ČR. Od roku 1993 je smluvním partnerem výrobce nákladních vozidel Iveco a své aktivity neustále rozšiřuje a modernizuje. V roce 2001 otevřela nové prodejní a servisní středisko v pražských Horních Počernicích, které odpovídá nejmodernějším evropským trendům. Rozsáhlý areál a špičkové vybavení umožňují Strojservisu poskytovat komplexní služby na nejvyšší úrovni.

Komentáře

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *