Radek Kašpárek spojil síly s Rohlíkem. Jaká je jejich spolupráce?

Radek Kašpárek spojil síly s Rohlíkem. Jaká je jejich spolupráce?

Rádi byste ochutnali nějaký pokrm z restaurace Radka Kašpárka? Díky Rohlíku k tomu máte příležitost. Co spojení Rohlíku a Kašpárka znamená pro zákazníky?

Další úspěšná spolupráce Radka Kašpárka

Tvář Radka Kašpárka vídají diváci TV Nova každý týden v nejdrsnější kuchařské reality show Hell’s Kitchen Česko. Kromě toho je ale nyní možné pochutnat si na několika specialitách z jeho restaurace v pohodlí svého domova. V čem spočívá nová spolupráce mezi Radkem Kašpárkem a Rohlíkem?

Po náročném období je Kašpárek zpátky na vrcholu

Radek Kašpárek bezesporu patří k těm nejúspěšnějším českým kuchařům. Šéfkuchař a spolumajitel pražské restaurace Field v posledních letech prožíval nelehké období. Kromě účinkování v české verzi pořadu MasterChef, chystal také otevření své další restaurace, snažil se udržet Field nad vodou během covidu a ještě musel čelit zdravotním obtížím.

Nicméně vše nakonec zvládl. Najal si kouče, zaměřil se na své fyzické i psychické zdraví a pod dohledem osobního trenéra začal také shazovat přebytečná kila. Jeho nová restaurace 420, jež leží na Staroměstském náměstí, byla slavnostně otevřena v prosinci roku 2023 a nedlouho po otevření se dočkala vřelého přijetí ze strany návštěvníků.

Vše se točí okolo restaurace 420

Nyní běží v televizi kuchařská show Hell’s Kitchen Česko a její výherce bude mít možnost v Kašpárkově nové restauraci pracovat po jeho boku. To ale není to jediné, co se ve 420 děje. Před pár dny spatřilo světlo světa oznámení Rohlíku a Radka Kašpárka o vzájemné spolupráci.

Rohlík a 420

Pokud patříte k pravidelným zákazníkům online supermarketu Rohlik.cz, možná jste si již všimli, že v sortimentu se objevilo několik novinek. Na sociálních sítích Rohlíku i Radka Kašpárka se objevilo oznámení o tom, že na Rohlíku jsou nyní k dostání nejen uzeniny ze 420, ale také nové vynikající boxy. V těch na zákazníky čeká focaccia s pastrami nebo bulka s trhaným hovězím.

Proč je spolupráce mezi Kašpárkem a Čuprem oboustranně výhodná?

Radek Kašpárek si tuto spolupráci nemůže vynachválit a je nadšený, že se povedla. V restauraci 420 má přípravu uzenin na starost Tomáš Šimové a jak sám říká, zákazníkům nabízejí bohatý výběr šunek ve špičkové kvalitě a v nabídce nechybí ani oblíbená debrecínská pečeně. Pečivo, které si je možné k uzeninám zakoupit, vzniká samozřejmě v podniku a je vždy čerstvé a křupavé. 

Aby se nabídka kvalitních uzenin ve 420 dostala i mezi zákazníky, kteří nejsou hosty restaurace, je spolupráce s online supermarketem geniálním tahem. Obchod s uzeninami je totiž součástí samotné restaurace a nemá žádné výlohu. Zákazníky tak je nutné oslovit jinak a Rohlík je výbornou alternativou. Radek Kašpárek přiznává, že spolupráci předcházely měsíce rozhovorů a plánování mezi investory a následně i oběma stranami. Původně se předpokládalo, že Radek Kašpárek sestaví přímo pro zákazníky Rohlíku speciální hamburgery, ale on chtěl přijít s něčím originálnějším a zajímavějším, a proto vznikly ony zmíněné boxy. Pro Rohlik.cz tato spolupráce znamená přísun nových zákazníků.

Jak vypadá záhadný Kašpárkův box?

Pokud si zákazník na Rohlíku zakoupí box ze 420, určitě nebude zklamaný. Těšit se může na papírovou krabici u které nechybí návod na přípravu. Kašpárek to dokonce přirovnává k Ikea skládačce.

Zajímá vás, jak chutná pokrm, který posvětil michelinský šéfkuchař Radek Kašpárek a chtěli byste si podle návodu sestavit lahodné pastrami či bulku s hovězím? Podívejte se na nabídku online supermarketu Rohlik.cz a vyberte si pečivo, uzeniny či box ze 420.

Zdroj textu: life.forbes.cz, www.idnes.cz

Zdroj foto: www.freepik.com

Komentáře

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *